Företagen

Om oss

Svensk Radonmätning är en del av Svensk Vattenanalys AB och via vår partner, Eurofins Radon Testing Sweden AB, kan vi erbjuda ackrediterade radonmätningar till konkurrenskraftiga priser.

Svensk Vattenanalys AB

Svensk Vattenanalys AB utför vattenprover och luftprover samt säljer filtreringssystem för dricksvatten till privatpersoner och företag. Vår mångåriga erfarenhet samt våra samarbeten med de största och mest erfarna produktleverantörerna ger dig som kund en trygghet.

Vårt viktigaste arbete är att du som kund skall känna dig trygg, därför ställer vi höga krav på professionellt och korrekt utfört arbete, från bemötande och kundservice till korrekt utförda analyser. Vi kombinerar vattenanalyserna med vattenrådgivning för att hjälpa dig som kund att bättre förstå analysrapporten, det vill säga vattenkvaliteten och eventuella brister i densamma.

Så oavsett om du är kund, samarbetspartner eller leverantör så önskar vi dig VÄLKOMMEN till Svensk Radonmätning. Vi lovar dig att vi ska göra allt för att både du och vi ska bli nöjda med samarbetet.

Idag är Eurofins Radon Testing en av världens största aktörer på marknaden med ett av Europas modernaste och mest automatiserade laboratorium.