Korttidsmätning Radon Flerbostadshus

Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet

En rådgivande Radonmätning  för korttidsmätning radon Flerbostadshus / Lägenhet som behandlas med expressfart. Du måste mäta i minst 7 dagar och mätningen kan göras alla tider under året. Ditt analyssvar har du sedan inom 2 dagar. Denna mätning kan utföras om tiden är knapp eller som snabbkontroll för att ta reda på om utförd radonsanering har gett effekt. Om du mäter kort tid så får du en bra indikation på om halterna är höga eller låga. Grundpaketet innehåller 2 stycken detektorer.

Observera att en korttidsmätning bör allltid kompletteras med en långtidsmätning. För myndighetskrav krävs alltid en långtidsmätning.

Grundpaket med 2 st radonmätare:

690 kr

Så här beställer du Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet

Via vår partner, Eurofins Radon Testing Sweden AB, kan vi erbjuda ackrediterad Radonmätning för korttidsmätning radon Flerbostadshus / Lägenhet till bra priser. På deras sida finns förutom väldigt mycket information om radon och radonmätning även en kalkylator som hjälper dig att räkna ut hur många detektorer du behöver för just din Radonmätning för korttidsmätning radon Flerbostadshus / Lägenhet.

När du kommer till deras sida så välj paketet: Korttidsmätning Lägenhet

Radonmätare för radonmätning villa , korttidsmätning radon och långtidsmätning radon, radonmätning flerbostadshus, Korttidsmätning radon flerbostadshus, Radonmätning Arbetsplats, korttidsmätning radon arbetsplats

Detta ingår

Så här fungerar Radonmätning för Korttidsmätning radon Flerbostadshus / Lägenhet

Ett par dagar efter att du beställ detektorerna från oss så kommer de hem i brevlådan. Läs igenom instruktionerna som följer. När du öppnar påsen detektorn kommer i så startar mätningen. Registrera detektorerna på vår kundportal, där skriver du in var detektorn är placerad och när påsen öppnades. Ifall du mäter i många lägenheter, rekommenderar vi att använda Excel-arket för rapportering av mätdata.

Efter minst 7 dagar skickar du tillbaka detektorn till oss, använd den förfrankerade påsen. Du behöver inte förpacka detektorerna på något speciellt sätt, de är mycket tåliga. Gå in på kundportalen igen och skriv in slutdatum på mätningen. Skickar du in detektorer från många lägenheter, så behöver du inte hålla koll på vilken lägenhet den kom ifrån utan kan lägga alla i en låda och skicka in dem osorterat.

Vi analyserar detektorn och skickar ett mail med rapporten till dig inom 2 arbetsdagar efter att de kommit till labbet.

Mätningarna kan göras året runt. Observera att mätningen ger inte årsmedelvärde och kan inte användas för myndighetsbeslut. Vi rekommenderar en långtidsmätning i dessa fall.

Vill du veta mer om långtidsmätning radon så hittar du det här.