Långtidsmätning Radon Flerbostadshus

Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet

Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet för långtidsmätning radon är tillförlitlig och är årsmedelvärdesberättigande. Mätningen ska pågå i minst 60 dagar under eldningssäsong, det vill säga 1/10 – 30/4. Den ger dig svar på vilka radonhalter som finns i bostaden/lokalen. Det är också den metod som Strålsäkerhetsmyndigheten rekommenderar. Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet för långtidsmätning radon ska utföras med minst en lägenhet per våningsplan och alltid minst två stycken per lägenhet. De ska placeras i inredda rum (exempelvis sovrum, vardagsrum, gillestuga). Våtrum som toalett eller tvättstuga räknas inte som bostadsrum.

Grundpaketet innehåller 2 detektorer vilket krävs för att få årsmedelvärde.

Grundpaket med 2 st radonmätare:

580 kr

Så här beställer du Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet

Via vår partner, Eurofins Radon Testing Sweden AB, kan vi erbjuda ackrediterad Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet för långtidsmätning radon till bra priser. På deras sida finns förutom väldigt mycket information om radon och radonmätning även en kalkylator som hjälper dig att räkna ut hur många detektorer du behöver för just din Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet för långtidsmätning radon.

När du kommer till deras sida så välj paketet: Långtidsmätning Lägenhet

Radonmätare för radonmätning villa , korttidsmätning radon och långtidsmätning radon, radonmätning flerbostadshus, Korttidsmätning radon flerbostadshus, Radonmätning Arbetsplats, korttidsmätning radon arbetsplats

Detta ingår

Så här fungerar Radonmätning Flerbostadshus / Lägenhet

Ett par dagar efter att du beställ detektorerna från oss så kommer de hem i brevlådan. Läs igenom instruktionerna som följer. När du öppnar påsen detektorn kommer i så startar mätningen. Registrera detektorerna på vår kundportal, där skriver du in var detektorn är placerad och när påsen öppnades. Ifall du mäter i många lägenheter, rekommenderar vi att använda Excel-arket för rapportering av mätdata.

Efter minst 60 dagar skickar du tillbaka detektorn till oss, använd den förfrankerade påsen. Du behöver inte förpacka detektorerna på något speciellt sätt, de är mycket tåliga. Gå in på kundportalen igen och skriv in slutdatum på mätningen. Skickar du in detektorer från många lägenheter, så behöver du inte hålla koll på vilken lägenhet den kom ifrån utan kan lägga alla i en låda och skicka in dem osorterat.

Vi analyserar detektorn och skickar ett mail med rapporten till dig – som längst tar det 10 arbetsdagar efter att de kommit till labbet.

Vill du veta mer om korttidsmätning radon så hittar du det här.